Några rader om oss

Takacat Scandinavia

Weststream AB, Takacat Scandinavia är företaget som marknadsför och säljer Takacat gummibåtar till den Skandinaviska marknaden men även till andra länder i Europa. Vi har många års erfarenhet inom segling och båtar i allmänhet vilket gjorde valet enkelt när möjligheten gavs att börja arbeta med Takacat. Vi förstod att denna innovativa uppblåsbara gummibåt med katamaranskrov har många egenskaper som traditionella gummibåtar saknar, vilket gör Takacat till en attraktiv gummibåt.

Takacat Nya Zeeland

TAKACAT är ett innovativt företag som ligger i "City of Sails", Auckland, Nya Zeeland. Sedan starten 2007 har Takacat ökat stort på den internationella marknaden, tack vare sin prestanda och kvalitet. Grundaren av företaget Greg Sowden har mångårig erfarenhet från båtliv och speciellt uppblåsbara båtar. Den erfarenheten tillsammans med innovativa tankar kring ett modernt utbud av uppblåsbara båtar har resulterat i Takacat.

Vår filosofi

Vi vill att du som ägare till en Takacat ska vara nöjd och uppskatta det vi gör, därför ska vi hålla en hög kundservice, hög kvalitet och alltid ligga i framkant vad det gäller utveckling.

 

Köp en alldeles egen TAKACAT!

Köp nu

Takacat.se använder cookies för att förbättra användarupplevelsen